en-USsv-SE
Du är här:   Om SQLUG

Om SQLug.se

Swedish SQL Server User Group är en rikstäckande mötesplats och forum för professionella användare av Microsoft SQL Server såsom databasadministratörer,
systemutvecklare och Business Intelligence-specialister. Föreningen anordnar träffar med diskussioner och presentationer, genomförda av såväl medlemmar som speciellt inbjudna erkända svenska och internationella experter. Som medlem i föreningen ges möjlighet att utveckla sina kunskaper och knyta värdefulla kontakter. 

Medlemsavgift

Det är ingen avgift för att vara medlem i SQLug.se. Alla aktiviteter finansieras av sponsorer.

Stadgar

SQLug är en ideell förening vars stadgar återfinns här

Sponsorskap

Är ni intresserade av att bli sponsorer? Klicka här för att läsa mer.

Postadress

SQLug
Sveavägen 166
SE-113 46 Stockholm
 

Kontaktpersoner

 


Peter Larsson, Ordförande

Peter Larsson is a key player for performance written code. He can turn a 10 hour query into a 3 minute piece of code. Peter is also a SQL Server MVP since 2009. Passionate about the community, and his family of 4 children.

 

Shakir Bohari, Vice ordförande

Shakir har 7 års erfarenhet av Microsoft DW/BI suiten. På senare år har fokus legat kring business processer och krav insamling för bästa möjliga lösning. Bor sedan 2008 på den fina ön Hisingen i Göteborg. Spenderar gärna fritiden med att slå in serve ess på tennisbanan eller svettas på gymmet!

 

Daniel Hutmacher, Sekreterare

Daniel Hutmacher är SQL Server-utvecklare och prestandaoptimerare, författare till bloggen sqlsunday.com och konsult i sitt egna företag. När han inte sitter vid tangentbordet gillar han att cykla och resa och är dessutom cykelinstruktör.

 

Magnus Ahlkvist, Kassör

Magnus Ahlkvist är SQL-Serverutvecklare, DBA och instruktör. Han varvar en anställning som SQL Server-DBA med mindre uppdrag på egen firma och att vara instruktör på SQL Server-kurser på AddSkills/Cornerstone.
Den lilla del av fritiden som inte handlar om att läsa/skriva/prata om SQL Server ägnar Magnus åt att vara fotbollstränare och scoutledare.


Mikael Wedham, Suppleant

 

Logotype

Beskrivning över SQLug logotype:
http://www.sqlug.se/images/SQLug_logo_spec.pdf

Logotype i vektoriserat EPS-format:
http://www.sqlug.se/images/SQLug_logo_eps.zip

Logotype i JPEG-format:
http://www.sqlug.se/images/SQLug_logo.jpg

Logotype i vektoriserat PDF-format:
http://www.sqlug.se/images/SQLug_logo.pdf