en-USsv-SE
You are here:   News

News

01

Vi har glädjen att inbjuda till SQLUG-träff med David Söderlund som gästar både Malmö och Göteborg inom en snar framtid.

David Söderlund

Från signal till query

David kommer att berätta om de tekniker han använder för att transformera och förfina data i en ström med Reactive Linq.
Vi går igenom ett exempelsystem där data kommer från ett påhittat parkeringshus. Dataströmmen av bilar som kommer och lämnar skickar vi dels snyggt och prydligt till SQL Server genom att nyttja in-memory teknikerna i SQL Server 2014
Dataströmmen blir också i realtid konverterad till en smartare ström av händelser som vi vill analysera och skickas därpå till Azure Stream Analytics och Azure Machine Learning.
Denna session baseras löst på lambda architecture för event-based data handling men är dels tillämpad för Microsoft dataplattformen och den är också något förenklad för att lättare visa upp möjligheterna i Reactive Linq.

Bio:
David Söderlund, utvecklare och konsult på SolidQ. David bygger system, lösningar, och integrationer för hög prestanda och enkel överblick. Ändamålen med en elegant lösning är den drivande kraften för honom att lära sig nya saker som han hoppas kunna dela med sig hos SQLug.

Läs mer och anmäl dig på:

Göteborg: Göteborg City Konferens - 15:e juni kl 08:30
Malmö: Radisson Blue Östergatan 10 - 16:e juni kl 09:00
 
Obs! Obligatorisk anmälan. Antal platser är som vanligt begränsade.

Varmt välkomna!

Comments

There are currently no comments, be the first to post one.

Post Comment

Only registered users may post comments.